Website laten maken in Zevenaar

Een website laten maken in Zevenaar. Je wilt een website laten maken in Zevenaar en bent op zoek naar een webdesigner die jouw visie kan realiseren lokaal? Dan ben je bij Onyx Media aan het juiste adres! Ik realiseer unieke maatwerk websites passend bij jou huisstijl.

Onyx Media het webdesign bureau in Babberich

Waarom een maatwerk website?

Een website laten maken in Zevenaar door OnyxMedia is de basis voor online succes. Door middel expertise en ervaringen ontwikkel ik een website die precies voldoet aan jouw verwachtingen. Een website die er niet alleen goed uit ziet maar ook conversie gericht om zo optimaal te preseteren online. klaar om uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jou ga helpen bij het creëren van een website die indruk maakt in Zevenaar en daarbuiten. 

Dit kun je van mij verwachten

WordPress website laten maken in Zevenaar

Een professioneel vormgegeven en functionele website of webshop levert je bezoekers en sales op. Wanneer je dus goed vindbaar bent in verschillende zoekmachines ga je dit ook direct merken. In het tijdperk waar we momenteel in leven snap ik van Onyx Media dat het hebben van een mobielvriendelijke website of webshop een must is! Het is namelijk van belang in een tijd waarbij iedereen mobiel is dat jouw website met je mee gaat! Daarom worden alle WordPress websites volledig responsive gebouwd.

Ik help je graag verder met het volgende:

Ik ben gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van maatwerk websites en webshops. Dit bouw ik vaak op basis van WordPress met Elementor. Met dit CMS (Content mangement systeem) kun je eenvoudig je website bijhouden en aanpassen. Hierdoor zit je niet vast aan onderhoud of service pakketten, wel om tijdwinst te behalen is dit een service die ik naast het webdesign aanbied.

Naast het bouwen van de website verzorg ik ook:

Met een aanspreekpunt, korte lijnen en een transparante werkwijze gaan we voor een langdurige samenwerking.

Waar wacht je nog op?

Ik luister graag naar jouw ideen.
Ik sta klaar om jouw bedrijf online een boost te geven!

De page builder van Elementor Pro met meer dan 150+ widgets

De eindeloze mogelijkheden van Elementor

Elementor Pro biedt dankzij de overzichtelijk en gebruiksvriendelijke interface een breed scala aan mogelijkheden en functionaliteiten die zijn geïntegreerd in zowel Elementor als de Pro variant. Een voorbeeld is natuurlijk de handige drag & drop funtie, hiermee kun je gemakkelijk zonder enige kennis van codering aanpassingen doorvoeren. Met deze drag & drop functie kunnen diverse functies (widgets) worden toegevoegd aan de website zoals bijvoorbeeld: Foto’s, teksten, sliders of contactformulieren. Alle widgets kunnen volledig gestyled worden binnen jouw huisstijl. Tevens is het mogelijk om iedere WordPress of WooCommerce template van start op te bouwen! Hiermee kun je gemakkelijk jouw huisstijl toepassen op jou website of webshop. 

Werkwijze

Ben jij klaar voor een geweldige samenwerking en een prachtige website?

Kick Off

Stap 1

Het begint bij een kennismakingsgesprek hierbij kijken we samen naar jouw doelen, behoeftes en wensen maar natuurlijk ook die van de eindgebruiker.

Kick Off

Creatie & Design

Stap 2

Op basis van de gestelde doelen, behoeftes en wensen ga ik aan de slag met een concept en ontwerp. Hierbij neem ik de volledige/gewenste huisstijl mee in het ontwerp.

Creatie & Design

Invullen

Stap 3

Nu de website op een test omgeving staat is het tijd deze volledig te gaan invullen.  Daarnaast maak ik gebruik van een projectmanagementsysteem waarin jij precies kan zien wat de planning is, en hoe het ervoor staat. 

Invullen

Live gaan 🎉

Stap 4

Wanneer de website 100% naar wens is dan kunnen we de website live zetten. 

Wel kun je nog gebruik maken van webhosting & onderhoud van Onyx Media.

Live gaan 🎉

Je wordpress website laten onderhouden
door Onyx Media

Onyx Media Site logo - Online Marketing bureau in Babberich

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Zevenaar

Ik hou graag een website betaalbaar, een gemiddelde website begint vanaf €1250,-.

Hiervoor krijg je een WordPress website gebouwd met Elementor. Hierdoor is het gemakkelijk om ook zelf verder aan de slag te gaan met je website zonder extra kosten!

Het tijdsbestek hangt af van een aantal factoren zoals complexiteit en eventuele specifieke eisen. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we hier een beter beeld van schetsen. Heeft u een spoed geval? Dit is ook geen probleem, ik kan binnen een aantal dagen jouw project realiseren.

Ja zeker! Door het gebruik te maken van een CMS zoals WordPress is de website gemakkelijk om zelf mee aan de slag te gaan. Zelfs zonder uitgebreide technische kennis! 

Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om support & onderhoud uit te besteden.

Naast het bouwen van websites & webshops bied ik verschillende andere diensten aan denk hierbij aan:

Laten we kennismaken.

Een website laten maken in